Video Youtube R2213p L'escola no es toca

R2213p L'escola no es toca. Després del jorn de vaga en defensa de l'educació en català, el govern del 52% ha arribat a un pacte amb l'oposició per salvar-se de les accions judicials espanyoles.  - EMTVDesprés del jorn de vaga en defensa de l'educació en català, el govern del 52% ha arribat a un pacte amb l'oposició per salvar-se de les accions judicials espanyoles.

Després del jorn de vaga en defensa de l’educació en català, el govern del 52% ha arribat a un pacte amb l’oposició per salvar-se de les accions judicials espanyoles.

Acatar sense mostrar el més mínim indici de dignitat. Queda palès cap a on es decanta la balança dels temors. No ens tenen por, perquè a banda de no llençar un putu paper a terra, a sobre els continuem votant.

Baixeu de franc el nivell allà on el català està més consolidat, sense cap contrapartida. Si no teniu el valor d’enfrontar-vos’hi, almenys no perdeu a cada vogada un llençol, carallots!

Si no en sabeu, plegueu! De debò que no ens mereixem pas això!

Visca la Terra! Mori el mal govern!

Aquesta setmana trobarem

Quina és la millor cançó en català que parli de l’escola?

Recordeu que podeu enviar cançó a la propera ronda de la Lliga Emtevisió Primavera 2022 del dissabte 2 d’abril del 2022 abans de dimecres 30 en aquest enllaç https://musicleague.app/l/dac51f6983dc4e5dbcd40e319e64c4eb/6f7d5749db264c689ea7e902e2358ff2/submit/ .

ENG: R2213p Don’t touch the school. What is the best song in Catalan to talk about school.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!