Video Youtube R2214p El vi fa sang i Funk

R2214p El vi fa sang i Funk. Diuen que la dita diu: El vi fa sang, i l'aigua, fang. A mi m'encanta el vi negre i la música Funk. Però un dia vaig descobrir que en realitat eren el mateix. - EMTVDiuen que la dita diu: El vi fa sang, i l'aigua, fang. A mi m'encanta el vi negre i la música Funk. Però un dia vaig descobrir que en realitat eren el mateix.

Diuen que la dita diu: El vi fa sang, i l’aigua, fang. A mi m’encanta el vi negre i la música Funk. Però un dia vaig descobrir que en realitat eren el mateix.

Estava en una festa i algú em va abocar una copa de vi negre. Vaig fer un glop i tenia un gust estrany. Aleshores, vaig mirar cap avall i vaig veure que l’ampolla portava l’etiqueta de ““Funk””.

Vaig intentar dir-me a mi mateix que era només una coincidència. Però després vaig començar a veure imatges de gent ballant sempre que escoltava música Funk. I com més bevia, més veia els rostres de la gent caragolant-se en formes grotesques.

Em vaig adonar que el vi es feia amb la sang dels que havien estat sacrificats al déu fosc de la música Funk. I ara, puc veure els seus esperits atrapats dins de les ampolles, cridant per alliberar-se.

Així doncs, desprès d’aquest terrorífic relat,

Quina és la millor cançó funky de tots els temps?

Recordeu que podeu enviar cançó a la propera ronda de la Lliga Emtevisió Primavera 2022 del dissabte 9 d’abril del 2022 abans de dimecres 6 en aquest enllaç

https://musicleague.app/l/dac51f6983dc4e5dbcd40e319e64c4eb/c6d135d8d4654747b6959c56447c6927/submit

ENG: R2214p Wine does blood and funk. What is the best funky song of all time?

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!