Video Youtube R2216p Aixecamet de Pàsqua

R2216p Aixecamet de Pàsqua. El dia va començar com qualsevol altre. Sean O'Malley es va despertar d'hora, va agafar el seu rifle i va sortir al camp per començar el dia. Però avui era diferent. Avui ho sentia a l'aire. Alguna cosa estava a punt de passar. - EMTVEl dia va començar com qualsevol altre. Sean O'Malley es va despertar d'hora, va agafar el seu rifle i va sortir al camp per començar el dia. Però avui era diferent. Avui ho sentia a l'aire. Alguna cosa estava a punt de passar.

El dia va començar com qualsevol altre. Sean O’Malley es va despertar d’hora, va agafar el seu rifle i va sortir al camp per començar el dia. Però avui era diferent. Avui ho sentia a l’aire. Alguna cosa estava a punt de passar.

No estava segur de què era, però sabia que havia d’estar preparat. Es va passar el matí treballant al camp i, al migdia, va poder veure la pols a la llunyania. Un grup de soldats britànics venia.

Quina és la millor cançó revolucionària irlandesa de tots els temps?

Recordeu que podeu enviar cançó a la propera ronda de la Lliga Emtevisió Primavera 2022 del dissabte 23 d’abril del 2022 abans de dimecres 20 en aquest enllaç del Music League.

ENG: R2216p Pasqua lift. What is the best Irish revolutionary song of all time?

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!