Video Youtube EL BÚNQUER: Ed Gein (2x150)

EL BÚNQUER: Ed Gein (2x150). Ai, avui!!! Quina història tan fumuda! Ja sentim la pudor de carn podrida i sang seca des d’aquí! Hi ha vegades que els capítols no són aptes per a tots els públics, doncs bé: aquest n’és un. Ja veureu que la història comença malament i acaba pitjor. Avui no ho remunten, comencem amb uns pares maltractadors i acabem amb un festival de sang i fetge. Avui direm coses gruixudes per antena, esperem que hàgiu fet la digestió. La tètrica història de l’Ed el carnisser i la seva granja dels horrors. sfx riure whittakers. - EMTVAi, avui!!! Quina història tan fumuda! Ja sentim la pudor de carn podrida i sang seca des d’aquí! Hi ha vegades que els capítols no són aptes per a tots els públics, doncs bé: aquest n’és un. Ja veureu que la història comença malament i acaba pitjor. Avui no ho remunten, comencem amb uns pares maltractadors i acabem amb un festival de sang i fetge. Avui direm coses gruixudes per antena, esperem que hàgiu fet la digestió. La tètrica història de l’Ed el carnisser i la seva granja dels horrors. sfx riure whittakers.

Ai, avui!!! Quina història tan fumuda! Ja sentim la pudor de carn podrida i sang seca des d’aquí! Hi ha vegades que els capítols no són aptes per a tots els públics, doncs bé: aquest n’és un. Ja veureu que la història comença malament i acaba pitjor. Avui no ho remunten, comencem amb uns pares maltractadors i acabem amb un festival de sang i fetge. Avui direm coses gruixudes per antena, esperem que hàgiu fet la digestió. La tètrica història de l’Ed el carnisser i la seva granja dels horrors. sfx riure whittakers.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!