Video Youtube EL BÚNQUER: Erwin Rommel (4x28)

EL BÚNQUER: Erwin Rommel (4x28). El Mariscal més temut pels aliats, the desert fox, la guineu del desert! En Rommel era un enemic esmunyedís, que et podia complicar la tarda amb les seves tàctiques militars imprevisibles. Encara que tingués inferioritat numèrica i unes condicions desfavorables, la guineu del desert aconseguia revertir la situació. Va ser un dels maldecaps de Winston Churchill i els generals aliats durant la campanya d’Àfrica. - EMTVEl Mariscal més temut pels aliats, the desert fox, la guineu del desert! En Rommel era un enemic esmunyedís, que et podia complicar la tarda amb les seves tàctiques militars imprevisibles. Encara que tingués inferioritat numèrica i unes condicions desfavorables, la guineu del desert aconseguia revertir la situació. Va ser un dels maldecaps de Winston Churchill i els generals aliats durant la campanya d’Àfrica.

El Mariscal més temut pels aliats, the desert fox, la guineu del desert! En Rommel era un enemic esmunyedís, que et podia complicar la tarda amb les seves tàctiques militars imprevisibles. Encara que tingués inferioritat numèrica i unes condicions desfavorables, la guineu del desert aconseguia revertir la situació. Va ser un dels maldecaps de Winston Churchill i els generals aliats durant la campanya d’Àfrica.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!