Video Youtube EL BÚNQUER: Joe Carstairs (4x93)

EL BÚNQUER: Joe Carstairs (4x93). Avui us portem una de les biografies més eclèctiques que hem fet fins ara. La Joe Carstairs era una rebel, una dona alliberada que vivia al marge de les normes socials de l'època. Es va declarar lesbiana i mai va tenir por d'amagar res. En l'àmbit professional també va decidir competir en carreres de llanxes a motor (ho guanyava tot) i quan es va cansar de tot, va comprar-se una illa paradisíaca i es va aïllar del món. Que fos ben milionària també hi ajudava molt! Segons sembla, aquella personalitat tan ferma li ve de quan va caure d'un camell quan era petita. - EMTVAvui us portem una de les biografies més eclèctiques que hem fet fins ara. La Joe Carstairs era una rebel, una dona alliberada que vivia al marge de les normes socials de l'època. Es va declarar lesbiana i mai va tenir por d'amagar res. En l'àmbit professional també va decidir competir en carreres de llanxes a motor (ho guanyava tot) i quan es va cansar de tot, va comprar-se una illa paradisíaca i es va aïllar del món. Que fos ben milionària també hi ajudava molt! Segons sembla, aquella personalitat tan ferma li ve de quan va caure d'un camell quan era petita.

Avui us portem una de les biografies més eclèctiques que hem fet fins ara. La Joe Carstairs era una rebel, una dona alliberada que vivia al marge de les normes socials de l’època. Es va declarar lesbiana i mai va tenir por d’amagar res. En l’àmbit professional també va decidir competir en carreres de llanxes a motor (ho guanyava tot) i quan es va cansar de tot, va comprar-se una illa paradisíaca i es va aïllar del món. Que fos ben milionària també hi ajudava molt! Segons sembla, aquella personalitat tan ferma li ve de quan va caure d’un camell quan era petita.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!