Video Youtube EL BÚNQUER: Marga d’Andurain (4x105)

EL BÚNQUER: Marga d’Andurain (4x105). La Marga era una aventurera, però una aventurera més aviat fosca i malvada. Aquesta no és com la Joe Carstairs que es gastava els diners amb excentricitats, però que no feia mal a ningú. Al contrari, la Marga d'Andurain sempre estava posada en algun embolic fosc o algun tipus de negoci per estafar a la burgesia parisenca. Des d'un negoci de perles artificials fins a la compravenda de diamants del Congo (els famosos diamants de sang), sempre estava emmerdada fins al coll. - EMTVLa Marga era una aventurera, però una aventurera més aviat fosca i malvada. Aquesta no és com la Joe Carstairs que es gastava els diners amb excentricitats, però que no feia mal a ningú. Al contrari, la Marga d'Andurain sempre estava posada en algun embolic fosc o algun tipus de negoci per estafar a la burgesia parisenca. Des d'un negoci de perles artificials fins a la compravenda de diamants del Congo (els famosos diamants de sang), sempre estava emmerdada fins al coll.

La Marga era una aventurera, però una aventurera més aviat fosca i malvada. Aquesta no és com la Joe Carstairs que es gastava els diners amb excentricitats, però que no feia mal a ningú. Al contrari, la Marga d’Andurain sempre estava posada en algun embolic fosc o algun tipus de negoci per estafar a la burgesia parisenca. Des d’un negoci de perles artificials fins a la compravenda de diamants del Congo (els famosos diamants de sang), sempre estava emmerdada fins al coll.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!