Video Youtube EL BÚNQUER: Melanie Martinez (3x05)

EL BÚNQUER: Melanie Martinez (3x05). El capítol 5 de cada temporada ens porta la malastrugança. En aquest cas us portem la història de la Melanie Martinez, una pobra noia de New Orleans que cada cop que el riu Mississipí (sí, amb accent a la El capítol 5 de cada temporada ens porta la malastrugança. En aquest cas us portem la història de la Melanie Martinez, una pobra noia de New Orleans que cada cop que el riu Mississipí (sí, amb accent a la "i") pujava de nivell ja tremolava. La Melanie us caurà molt bé, ja ho veureu, segurament no és la noia més espavilada dels Estats Units, però qui perd els orígens perd la identitat; això la Melanie ho tenia clar.

El capítol 5 de cada temporada ens porta la malastrugança. En aquest cas us portem la història de la Melanie Martinez, una pobra noia de New Orleans que cada cop que el riu Mississipí (sí, amb accent a la “i”) pujava de nivell ja tremolava. La Melanie us caurà molt bé, ja ho veureu, segurament no és la noia més espavilada dels Estats Units, però qui perd els orígens perd la identitat; això la Melanie ho tenia clar.

#BúnquerCatRàdio

Instagram del programa: https://www.instagram.com/elbunquercatradio/

Subscriu-te al canal oficial de Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y Facebook: https://es-es.facebook.com/catradio Twitter: https://twitter.com/catalunyaradio Instagram: https://www.instagram.com/catalunyaradio Web: https://www.ccma.cat/catradio

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!