show memenutsMemenuts!

Programa on fem un repàs dels mems que han circulat durant la setmana.

Shows

2.020

Informació

Cada setmana o gairabé cada setmana analitzarem de cinc a set mems que més ens hagin cridat l’atenció i que es puguin publicar sense por d’anar a la presó… tot i que darrerament, pel que fa a la llibertat d’expresió a la Catalunya sota domini espanyol, anem com els crancs!

Si trobeu que hi ha algun mem que creieu interessant, envieu-nos-ho per WhatsApp o a la pàgina de Facebook amb el hashtag #memenuts. Si el mem no està en català, mirarem de traduïr-ho. Si no podem traduïr-ho perquè la imatge no ho permet, o perd tota la gràcia en la traducció, mirarem de fer una adaptació lliure i si tot així no ens encaixa ni a nosaltres que ens agraden els acudits dolents, no l’emetrem al programa, però el deixarem a la pàgina de Facebook.


Cossinet ZumosolkovHo tornarem a fer, però bé!Camarada PuigdemontJo haguès guanyatPlaça Roja del Camarada JaumeDes de Rússia amb amorLa RussaliaCayetana troba feinaElena de Borbó denuncia la desaparició del seu pareNo hi ha programa per rentar tanta merdaLa Justícia espanyola no és cega, és de cara al solMad MarxPeret i WomanAl país dels corruptes, el Rei és el ReiProgressió lògica de la família WechslerNou Frigo DitHannibal LectorSi vivim, vivim per trepitjar els caps dels reis.Twitter, la pel·lículaPrimeres mostres de la vacuna russa!Visca la Terra, mori el mal govern ✊🏿A.K.A.B.Fora el Borbó de la nostra NacióJoan Carles primer, Felip l'últimMilhausSalvem l'Ozzy nocturnWILL ÉS MIGEl cobrador del HackEurovisió a l'EMTVBonítol MussoliniSant Jordi d'EstiuKeep Calm & Kiss a CatalanMaria Teresa de CalcutterSis PisosEs disparen els possitius

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!