show emtevisioFestival d'Emtevisió

Festival d'Emtevisió. Un concurs musical on cada setmana enviem cançons relacionades amb un tema concret i els concursants voten a l'estil d'Eurovisió<br>
Actualment hi participen concursants d'arreu dels Països Catalans, els Festivals es composen de 13 Gales i qui n'obtingui més punts, guanya el prèmit de 15€ en Google Play o Apple Store, gentilesa del patrocinador Hipsotech. <br> A la descripció de cada Gala al Youtube i al Facebook, trobareu els enllaços a la llista complerta, la classificació i qui ha fet podi. 
 - EMTVUn concurs musical on cada setmana enviem cançons relacionades amb un tema concret i els concursants voten a l'estil d'Eurovisió
Actualment hi participen concursants d'arreu dels Països Catalans, els Festivals es composen de 13 Gales i qui n'obtingui més punts, guanya el prèmit de 15€ en Google Play o Apple Store, gentilesa del patrocinador Hipsotech.
A la descripció de cada Gala al Youtube i al Facebook, trobareu els enllaços a la llista complerta, la classificació i qui ha fet podi.

Shows

Festival d'Emtevisió Estiu 2021


Festival d'Emtevisió Primavera 2021Festival d'Emtevisió Hivern 2021Festival d'Emtevisió Tardor 2020Festival d'Emtevisió Estiu 2020Festival d'Emtevisió Primavera 2020Informació

Festival d’Emtevisió, com participar-hi:

Cada festival es composa de 13 gales, emeses en directe els dissabtes a mig quart de nou del vespre. Podeu veure els directes a la pàgina principal de l’EMTV.

Cada Festival coincideix amb les estacions de l’any: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern.

Cada gala te una temàtica, explicada a la darrera gala i les cançons que enviem han de tenir relació amb aquesta temàtica.

Al Facebook de l’EMTV hi ha un esdeveniment amb l’explicació del tema.

Busquem a Spotify la cançó més adhient, copiem l’enllaç compartit, i anem al Music League ens registrem amb el nostre compte d’Spotify i ens adherim al Festival actual. Allà enganxem l’enllaç a la gala en curs.

Les primeres 7 gales votem 58 punts: 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 i 1 punts i enviarem cançons fins dimecres a les 20:00.

Per les darreres 6 gales tenim 36 punts extres, 94 en total. Almenys 12 han de ser per una cançó de la llista que no coneixies i enviarem cançons fins dimecres a les 20:00.

El plaç per votar les cançons dels altres finalitza el dissabte a les 20:00.

Qui més punts faci al final del Festival, rebrà un prèmi de 15€ en una tarjeta pel mòbil o la tablet i haurà d’enviar una foto amb el prèmi i una perruca rosa.

Les actuals Perruques Roses

Una infografia explicativa (?)

De mentre no la millorem, tenim aquesta.

Com participar-hi

Aquí hi ha una explicació de principis del Festival, han canviat moltes coses, però de mentres no tinguem una de més actualitzada, ja serveix per fer-se una idea 😅

FASE 0 Com enviar una cançó al concurs. Festival d’Emtevisió. EMTV.

Fase 1 Votacions. Festival d’Emtevisió. EMTV.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!