En una cassola amb una mica d’oli i a foc baix sofregir la ceba trinxada finament. Quan comenci a agafar color, afegir l’arròs i remenar bé, ja a foc més alt, fins que agafi transparència.
Afegir-hi els bolets tallats a juliana i el vi i deixar reduir. Posar-hi el brou bullint de mica en mica, a mesura que se’l vagi bevent, anant-ho remenant continuament, és important.
Quan l’arròs estigui al dente, salar i empebrar i afegir el formatge ratllat, si pot ser al moment, unes puntes de mantega i un parell de branquetes de julivert ben trinxat. Remenar molt bé.
Deixar reposar, tapat, durant un parell de minuts abans de servir.
Nota: Els camagrocs poden ser substiuits per altres bolets com trompetes de la mort, cama-secs, ceps, …, o bé per una combinació de diferents bolets de temporada.
Si els bolets fossin assecats, caldrà rehidratar-los tenint-los una bona estona en remull i escórre-los bé abans de cuinar-los.</i>