Empordanet
TV
receptes
Segons plats - carns
Receptes
Botifarró amb poma i patata
Cargols mar i muntanya
Conill a la iraquiana
Conill al roquefort
Conill amb grana de capellà
Conill amb pinya i garnatxa
Conill farcit
Costelles de xai al romaní
Costelleta de vedella amb cors d'enciam i pèsols
Cuixa d'ànec al forn
Espatlla de cabrit al forn
Espatlla de xai amb fruits secs
Estofat irlandès
Fetge a la veneciana
Galta de porc amb samfaina
Galtes de porc rostides
LLengua de vedella amb bolets
Ossobuco amb arròs a la milanesa
Palpís de xai amb pebrots
Pit de pollaste a la Valdostana
Pit de pollastre a la taronja
Pollastre a la cervesa
Pollastre al forn
Pollastre al romaní
Pollastre amb rossinyols
Ronyons al Xerès
Tripa a la catalana
Xai a la cassola amb verdures
Xai amb crosta i puré al formatge de cabra
Informació
Sota aquest apartat anirem recollint i comentant receptes de cuina que creiem interesants.
Mestre Cuinetes
Arrossos
Consells i trucs
Coques
Costumari de cuina
Entrants
Primers plats
>>
Segons plats - carns
Segons plats - peix
Sopes
Estem treballant en el web!