Empordanet
TV
receptes
Entrants
Receptes
Amanida amb codonyat i formatge de cabra
Amanida d'espinacs a la vinagreta d'alls
Amanida de carbassó amb formatge i nous
Amanida de créixens a la taronja
Amanida de faves amb vinagreta de menta
Amanida de llardons i raïm
Amanida de rajada amb mostassa
Amanida tèbia de carxofes i navalles
Amanida tropical
Anell de porro amb patates i ceps
Camembert arrebossat
Croquetes de pollastre al pollastre
Espàrrecs a la provençal
Espárrecs amb vinagreta de tomàquet
Espàrrecs i carxofes al forn
Figues a la mozarella
Figues, meló, pernil i mozzarella
Marinada de pebrot escalivat
Mousse d'alvocat amb salmó
Musclos a la marinera
Navalles a la planxa
Seitons a la flor de farigola
Tonyina arrebossada a la palermitana
Torrades amb espàrrecs i gambetes
Torrades amb popets
Xampinyons farcits amb formatge de cabra
Informació
Sota aquest apartat anirem recollint i comentant receptes de cuina que creiem interesants.
Mestre Cuinetes
Arrossos
Consells i trucs
Coques
Costumari de cuina
>>
Entrants
Primers plats
Segons plats - carns
Segons plats - peix
Sopes
Estem treballant en el web!