Empordanet
TV
receptes
Primers plats
Receptes
Amanida de pop
Braç de patata
Carbassó amb tomàquet
Carbassó farcit de formatge
Carbassó gratinat
Cargols a la borgonyona
Carxofes a la romana
Carxofes amb brandada de bacallà
Carxofes amb cloïsses
Cigrons amb espinacs i bacallà
Col i xampinyons gratinats
Empanada de tonyina
Endívies amb xampinyons
Espàrrecs verds amb salmó
Espinacs amb botifarra negra i carlets
Faves i pèsols ofegats
Fesols amb salsa d'anxoves
Fideus amb calamars
Fideus rossejats
Gavelles de mongeta tendra
Lassanya al pesto d'api
Marmitako
Mousaka de bledes
Ous remenats amb camagrocs
Pasta amb ceba de Figueres
Pasta amb llimona a la sorrentina
Pasta picant amb olives
Pastís d'espinacs
Pastís de carbassó i recuit
Pastís de ceba
Pastís de mongeta tendra
Pastís de musclos i ceba blanca
Pastís de pastanaga als quatre formatges
Pebrots farcits de tonyina
Pésols ofegats amb pernil
Puré de cigrons amb moixernons
Puré illenc
Quiche lorraine
Raviolis frescos a la trevisana
Remenat de patates amb pernil cruixent
Rotllets de salmó amb alvocat
Spaghetti a la carbonara
Spaghetti a la tinta de sípia
Tallarines a la menta
Tallarines amb menuts de pollastre
Tallarins al salmó
Tallarins negres amb espàrrecs i cloïsses
Terrina a la serralada
Truita d'alvocats
Verdures estofades amb llenties
Informació
Mestre Cuinetes
Arrossos
Consells i trucs
Coques
Costumari de cuina
Entrants
>>
Primers plats
Segons plats - carns
Segons plats - peix
Sopes
Estem treballant en el web!