Bullir les patates amb pell. Pelar-les i dins d’un bol xafarles amb una forquilla i amb una mica d’aigua, treballar-les fins a obtenir un puré ben espès. Barrejar-hi els ous, una cullerada de farina, una altra de salsa de tomàquet, sal, pebre i nou moscada ratllada. Si no quedés prou espès com per a poder-ho treballar amb un corró, afegir una mica més de farina. Deixar reposar.
En abundant aigua i sal bullir els espinacs durant uns 5 minuts. Escorre’ls.
En una paella, rossejar la ceba tallada en anelles amb una mica d’oli. Quan estigui cuita, afegir-hi els espinacs.
Damunt una superfície seca i enfarinada, estirar el puré donant-li una forma rectangular. Cobrir-ho amb el pernil, les llesques de formatge i els espinacs. Enrotllar-ho sobre si mateix. Deixar-ho a la nevera durant un quart d’hora.
Untar-ho amb mantega i formatge ratllat i enfornar-ho a 180º durant un quart.
Servir-ho tallat acompanyat d’una amanida de tomàquets amb all i julivert.