ingredients:
Preparar una pasta amb la molla de pa i el vi.
Tallar la carn crua de conill i juntament amb la de porc, picar-les finament.
Amassar la pasta de pa amb la carn, l’ou batut, les escalunyes trinxades, sal, pebre i fulles de farigola fresca.
Tallar el pernil a bastonets.
En un motlle rectangular posar una capa del farcit, repartir-hi al damunt bastonets de pernil posats al llarg, així com olives, a l’efecte que en tallar la terrina s’hi trobin anells d’olives i cuadradets de pernil. Es continua amb farcit, pernil i olives, …, acabar amb farcit.
Tapar la terrina i fer-la coure al forn pre-escalfat a 200º, al bany Maria, durant una hora i mitja.
Una vegada freda, desenmotllar i deixar reposar a la nevera com a mínim 24 hores.
Servir amb torrades de pa.
Nota: Desossar el pernil és una tasca feixuga. Es pot simplificar fent-lo bullir uns minuts. Aleshores caldrà reduir-ne la cocció al bany Maria.