Enfornar la meitat de la pasta fullada ben aplanada en forma rectangular i marcant-ne les vores.
Obrir els musclos al vapor i treure’ls de les cloves.
Tallar la ceba a juliana i els xampinyons petits. Passar-ho per una paella amb una mica d’oli amb una fulla de llaurer, una branqueta de farigola i julivert trinxat. Deixar-ho coure a foc molt suau fins que la ceba comenci a esdevenir transparent. Aleshores, afegir una cullerada de farina, deixar-la coure un parell de minuts sense deixar de remenar i afegir-hi el suc de la cocció dels musclos passat pel colador. Quan estigui tot ben lligat, apagar el foc i afegir-hi els musclos.
Treure el llaurer i la farigola i escampar-ho per sobre de la base de pasta fullada. Tapar-ho amb l’altra meitat de pasta fullada i untar-la amb el rovell d’ou. Fer un petit forat al centre del pastís.
Enfornar-ho a 200º durant 25 minuts. Servir calent