Empordanet
TV
receptes
Segons plats - peix
Receptes
Anguila a l'all i pebre
Bacallà a la planxa amb pebrot
Bacallà amb api
Besuc a la donostiarra
Calamars fregits
Calamarsons amb rossinyols
Carpaccio de petxines de pelegrí
Carpaccio de salmó
Congre a la bretona
Cua de rap al safrà
Emperador a la siciliana
Emperador marinat
Filet de gall amb salsa de safrà
Gírgoles amb gambes
Lluç amb ceba i pernil
Orada a les olives
Orada amb pebrots
Peixet fregit
Pelaia fregida
Pop a la gallega
Rap a la taronja
Rogers a la llauna
Rotllets d'emperador
Salmó a la taronja i al fonoll
Salmó amb mongetes i cigrons
Sardines a la donostiarra
Sardines marinades
Sepiones amb pèsols a la calabresa
Sípia ofegada amb patates
Sípies farcides
Sorell al forn
Suquet de rogers
Tonyina vermella saltejada
Truita a la piamontesa
Truita amb ametlles
Truita farcida de verdures
Verat al forn
Informació
Mestre Cuinetes
Arrossos
Consells i trucs
Coques
Costumari de cuina
Entrants
Primers plats
Segons plats - carns
>>
Segons plats - peix
Sopes
Estem treballant en el web!