Ingredients per a dues persones:
- 2 orades mitjanetes o 1 de gran
- una unça i mitja d’olives negres, sense pinyol
- una unça i mitja d’olives verdes, sense pinyol
- julivert
- romaní
- llorer
- 2 cullerades de vinagre blanc
- 1/2 vas de vi blanc
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- 2 bitxos (si agrada el picant)
- sal
Elaboració:
Netejar i escatar les orades i obrir-les per la mitat, treient el cap i l’espina central.
Tallar les olives a rodanxes fines.
En una paella antiadherent, posar-hi l’oli a foc suau i els bitxos, quan comencin a agafar color, afegir el vinagre, el vi, les herbes aromàtiques ben trinxades, les olives i les orades. Salar i deixar coure, tot girant el peix freqüentment de manera que agafi bé tots els aromes i sabors.
Servir calent.
Comentaris del públic
Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍