Deixar dejunar i netejar bé els cargols, fent diverses rentades en aigua freda. Una vegada nets, posar-los en una olla amb aigua freda, tapada, i a foc lent deixar que arrenqui el bull, aleshores posar-hi sal, una fulla de llorer i una branqueta de farigola. Deixar coure a foc moderat durant una hora.
Una vegada escorreguts i freds, treure els cargols de les cloves. Reservar-les i dels cargols separar la part comestible de la resta.
Picar molt finament l’all, la ceba i el julivert. Posar la mantega durant mig minut al microones per donar-li una temperatura de treball. En un bol amb l’ajuda d’una forquilla preparar una pasta amb la mantega, la picada, sal i pebre.
A cada clova de cargol posar-hi una mica de la pasta de mantega, un cargol i acabar d’omplenar amb més mantega.
Posar-los al forn ja pre-escalfat a 210º durant 7-10 minuts, tenint la precaució de que els cargols mirint enlaire. Així que la mantega comenci a bullir, ja estan a punt de servir.
Nota: Per aconseguir que els cargols s’aguantin en la posició adequada, podem torrar unes llesques de pa de motlle, i fer-les servir de base, enfonsant-hi els cargols.