Ingredients per a dues persones:
- 2 fulles de quatre tipus d’enciam: llarg, fulla de roure, meravella i francès.
- 1 poma àcida
- 1 unça i mitja de remolatxa vermella conservada en vinagre
- 2 unces de formatge de cabra semisec
- 1 unça i mitja de formatge gouda ratllat
- 2 unces de codonyat
- sal
- vinagre de sidra
- oli
Elaboració:
Trossejar les fulles d’enciam, rentar-les i escórrer-les bé. Llescar la poma molt finament. Tallar el formatge a daus molt petits. Xafar el codonyat amb una forquilla. Triturar la remolatxa.
En un bol hi posarem els diferents ingredients, formatge de cabra, codonyat, remolatxa, enciam, les llesques de poma i regar-ho amb una vinagreta suau feta amb el formatde gouda ratllat, sal, oli i vinagre de sidra.
Comentaris del públic
Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍