Posar a bullir la patata amb pell.
En una paella amb una mica d’oli fregir el pit i els menuts de pollastre tallats a daus. Reservar. (Si tenim restes d’un rostit de pollastre anterior, només fregir els menuts.)
En el mateix oli sofregir la ceba trinxada. Quan hagi enrossit, posar-hi el tomàquet ratllat i deixar-ho coure bé. Esmicolar el pit de pollastre, o les restes del rostit i afegir-ho al sofregit amb una punta de sal. Quan estigui tot ben assaborit, passar-ho per la màquina de trinxar fins que quedi tot una pasta.
Pelar la patata ja cuita i passar-la pel passapuré.
Barrejar la mateixa quantitat de patata i del rostit , si cal rectificar de sal, i deixar reposar.
Fer petites porcions, passar-les per farina, clara d’ou batuda i farina de galeta. Amb els dits, donar-li la forma de petites cassoletes i fregir-les en oli ben calent.
Omplir aquestes cassoletes amb els menuts de pollastre que teniem reservats.