Ingredients per a dues persones:
- 1/2 Kg. de tripa neta i cuita
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 1 manat d’herbes aromàtiques
- 1 copeta de vi blanc sec
- julivert
- 1 tassa de brou de carn
- sal
- pebre
- 1 bitxo
- nou moscada
- oli d’oliva.
Elaboració:
Tallar la tripa talls o tires no massa petites. En una cassola per anar al forn amb una mica d’oli es fa un sofregit amb la ceba i el tomàquet trinxats. Quan estigui ben fet s’hi posa el vi, sal, pebre, el bitxo, nou moscada i el ramet d’herbes i s’enforna.
Passat un quart ruixar-ho amb el fumet i el julivert trinxat i deixar seguir la cocció un quart més.
Comentaris del públic
Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍